Вакуумна пакувальна машина для їжі LUND, 140 Вт
- повністю вакуумний пакувальний пристрій
- проста і зручна робота
- максимальна ширина фольги 22 см, необхідна довжина
- стабільна робота завдяки гумовим стопам
- запобіжний вимикач
- Кнопка зварювання ущільнення
- посібник користувача польською мовою
Сумки Moletowan підходять до пакувальної машиниe для вакуумної упаковки продуктів харчування розмірами 20х30 див. Сумки також доступні на наших аукціонах.
Технічні дані
- Напруга [ V ]: 230
- Частота [ Гц ]: 50
- Потужність [ W ]: 140
- Клас захисту: II
- Ступінь захисту [ IP ]: IPX0
- Ширина сумки ( макс ) [ мм ]: 22
- Потік повітря [ л / хв ]: 11
- Вироблений вакуум [ кПа ]: від -40 до -60
- Розміри [ довжина x ширина x висота ]: 260 х 160 х 55 [ мм ]
- Вага нетто [ кг ]: 0,8
Призначення / застосування
Вакуумна пакувальна машина використовується для вакуумної упаковки харчових продуктів у спеціальні пакети, призначені для цієї мети. Завдяки такій упаковці їжа довше зберігає свіжість та харчові цінності.
Поради щодо вакуумної упаковки продуктів харчування
- Найкращі результати можна досягти при вакуумному пакуванні свіжої їжі.
- Якщо якість їжі погіршиться, вакуумна упаковка може затримати цей процес, але ніколи не зупинить його. Анаеробні бактерії та мікроорганізми, які можуть працювати в умовах низького кисню, продовжують впливати на якість їжі.
- Приготування їжі, відтавання та нагрівання вакуумної їжі у воді дозволяє зберегти смак страв і полегшує збереження чистоти.
- Під час нагрівання вакуумного посуду за допомогою мікрохвильової печі завжди пробивайте мішок у кількох місцях, дозволяючи гарячому повітрю вийти.
- Вакуумну упаковану їжу можна нагріти зануренням і нагріванням у теплій воді, температура води не повинна перевищувати 75 градусів. С.
- Упаковка м'яса та риби
Що стосується упаковки м'ясо та риба рекомендується спочатку помістити їжу в морозилку на 1-2 години. Це зв’яже соки, природно присутні в їжі, а також збереже форму. Якщо неможливо попередньо охолодити їжу, рекомендується помістити між їжею та краєм пакетика, призначеного для обігріву, вільно прокатаний паперовий рушник. Рушник поглине соки, які втечуть з їжі під час відсмоктування повітря.
- Овочева упаковка
Перед вакуумною упаковкою овочі рекомендується бланшувати їх. Бланшування зупинить дію ферментів, що може призвести до втрати смаку, кольору та структури. Щоб овочі піддавали бланшуванню, занурте їх на кілька десятків секунд у окріп, потім видаліть і занурте в холодну воду. Час бланшування залежить від типу овоча. Чим тонше і м’якше овочів, тим коротший час бланшування. Бланшування також можна робити за допомогою мікрохвильової печі або пари.
- Упаковка сиру
Що стосується упаковки сир рекомендується спакувати сир, що залишився після кожного використання. Якщо використовується досить великий мішок, його можна використовувати знову після відрізання шва.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Lund |
- Ціна: 1 400 ₴